Udo's Choice


Udo's Choice Ultimate Oil Blend
een combinatie van verse en ongeraffineerde biologische oliën met een speciale verhouding van de vetzuren omega 3-6-9
meer info

Udo's Choice Digestive Enzyme Blend
Een compleet mengsel van 9 actieve plantaardige enzymen
meer info

Udo's Choice Beyond Greens
Een unieke combinatie van gefermenteerde groene gewassen, essentiële vetzuren, voedingsstoffen en fytonutriënten in één formule!
meer info

Udo's Choice Microbiotica Super 8
8 bacteriestammen met een bijzonder hoog percentage aan lacto-bacteriën
meer infoUdo's Choice Microbiotica Super 5
Microbiotica in een zuigtablet, speciaal met een hoger gehalte aan L. Salivarius.
meer info

Udo's Choice Microbiotica Children's Blend
Microbiotica speciaal voor kinderen (6 - 15 jaar)
meer info

Udo's Choice Microbiotica Adult's Blend
Microbiotica speciaal voor volwassenen ( 16-55 jaar)
meer info

Udo's Choice Microbiotica Advanced Adult Blend
Microbiotica speciaal voor senioren (55 + jaar)
meer infoUdo Erasmus is een internationale autoriteit op het gebied van vetten, oliën, cholesterol en gezondheid. Udo behaalde zijn B.Sc. in zoölogie met onderscheiding aan de universiteit van British Columbia en studeerde vervolgens af in de biochemie en genetica. In 1980 nam zijn leven plots een andere wending toen hij vergiftigd werd door pesticiden.
Daar de conventionele geneeskunde hem in de steek liet, besloot Dr. Erasmus dat hij zelf verantwoordelijk was voor zijn gezondheid. Daarom vestigde hij zijn aandacht op de voedingsleer.
Verschillende jaren van onderzoek resulteerden in zijn Canadese bestseller (Fats that heal, Fats that kill) wat hem een doctoraat in de voedingsleer opleverde.

Vroeger werden oliën bewerkt met destructieve methodes waarbij alleen aandacht werd besteed aan het verlengen van de houdbaarheidstermijn, zonder oog te hebben voor het behoud van de voedingswaarde (kwaliteit) van de olie. 
In 1983 begon Udo zijn baanbrekend werk met het ontwikkelen vaneen technologie voor het persen en verpakken van verse oliën. Hierbij werden de drie belangrijkste factoren (licht, hitte en zuurstof) die gezonde oliën kunnen omzetten in giftige stoffen uitgesloten.

De voorbije vijftien jaar is Dr. Erasmus in verschillende nationale radio- en televisie uitzendingen verschenen, en heeft hij talloze interviews en lezingen gegeven in Canada, USA, Europa en Australië. Hierbij geeft hij informatie over de verschillende componenten van een goede gezondheid.

Momenteel zoekt Dr. Erasmus verder naar methodes om een optimale gezondheid te bereiken. Daarnaast werkt hij verder aan zijn volgend boek.

 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :