Straling

Life-Maxx

Veilig & stralingsvrij bellen

Met de regelmaat van de klok verschijnen meer en meer alarmerende berichten over straling en mobiel bellen. Uit divers onderzoek is gebleken dat straling (helaas onzichtbaar en niet te ruiken) schadelijker voor u is dan roken. Er zijn reeds vele mensen die lijden aan ‘Mobiliasis’.

‘Life-maxx’ is een revolutionaire uitvinding waarmee de elektromagnetische golven die uitgezonden worden door de telefoon, geneutraliseerd worden. Talloze onderzoeken, uitgevoerd in erkende, onafhankelijke laboratoria, hebben kunnen aantonen dat Life-maxx een biologische bescherming biedt door middel van een elektromagnetische compensatie. De Life-maxx Protectie stuurt een identieke golf (groen) tegen de golf (die gepaard gaat met het signaal) die wordt ontvangen door uw mobiele telefoon (rood). De groene golf wordt 180 graden verschoven en compenseert op biologisch niveau de elektromagnetisch vervuilende golf. Deze ‘beschermgolf’, waardoor er een nul-positie ontstaat, wordt uitgezonden door de Life-maxx Protectie en wordt ook wel ‘tegengolf’ genoemd. Het volstaat om Life-maxx achteraan op uw mobiele telefoon te plakken. Deze technologie beïnvloedt de werking van uw telefoon niet. Ervaring bij gebruikers leert dat symptomen als duizeligheid, brandend/drukkend gevoel in het hoofd, slapeloosheid en andere klachten dankzij Life-maxx verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Dus indien u zichzelf en uw familie wilt beschermen tegen de straling van mobiele en DECT telefoons, dan is Life-maxx het antwoord! Life-maxx is ook geschikt voor uw laptop of computer.


 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :