Microbiotica

Udo's Choice Microbiotica Infantis Blend

Microbiotica speciaal voor kinderen van 3 tot 6 jaar

Waarom micro-organismen nemen?

Onze darmflora is uiterst belangrijk voor het normaal functioneren van onze spijsvertering en voor het algemene welzijn. Ongezond eten, chloorhoudend water drinken en antibiotica kunnen (door gebruik van bijvoorbeeld bepaalde geneesmiddelen of resten in voedingsmiddelen) het maag- darmkanaal beïnvloeden en later ongewenste verschijnselen veroorzaken. De consumptie van natuurlijke bacteriën kunnen het lichaam ondersteunen, in het bijzonder daar waar zich de grootste bacterie flora zich bevindt, in de darmen. Laat uw buik daarom ook lachen!

Wat maakt Udo’s Choice® Infantis Blend zo uniek?
 • Udo's Choice Infantis Blend Microbiotica is een voedingssupplement in poedervorm, met B. Infantis, en kan goed opgelost worden in water of andere vloeistoffen.
 • Makkelijk te consumeren door kinderen.
 • Bevat 6 specifieke bacteriestammen met 3 miljard levensvatbare micro-organismen die bijzonder geschikt zijn voor kinderen van 3 tot 6 jaar.


Gebruiksaanwijzing:
1 tot 3 maal per dag één halve theelepel (1g) oplossen in water of een andere vloeistof.

Inhoud:

Udo’s Choice® infantis Blend Microbiotica wordt aangeboden in donkerbruine glazen potjes van 75 g.

Samenstelling:

*U hebt de garantie dat op tijdstip van productie elke gram poeder minstens 3 miljard levensvatbare micro-organismen of 6 miljard per gemiddelde dagdosering bevat met de volgende verhouding:
_____________________________________________________
Lactobacillus casei . . . . . . .  . . . . . . . . .  35%
Lactobacillus rhamnosus . . .  . . . . . . . . 25%
Lactobacillus acidophilus. . . . . . . . . . .  15%
Bifidobacterium infantis. . . . . . . . . . . .  15%
Bifidobacterium bifidum. . . . . . . . . . . .    5%
Bifidobacterium breve . . . . . . . . . . . . . .   5%
____________________________________________________
Ingrediënten: anti-klontermiddel (maltodextrine), mengsel van levensvatbare micro-organismen*, anti-klontermiddel (silicium dioxide) antioxidant (L-ascorbinezuur).
Kan sporen van melkpoeder, wei en sojalecithine bevatten.
____________________________________________________

Bewaring: In de koelkast bewaren. Hoewel koeling een maximale potentie en stabiliteit verzekert, kan Udo's Choice Infantis Blend gedurende korte periodes ongekoeld worden bewaard, wat het geschikt maakt om mee te nemen op reis. Udo's Choice Infantis Blend mag worden ingevroren.
____________________________________________________

 
 
 

Producten Ojibwa De Roeck

Ojibwa De Roeck
Ojibwa/De Roeck is ontstaan uit het ideaal om op een natuurlijke wijze de gezondheid te behouden en onderscheidt zich van andere firma’s door het aanbieden van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke producten, bereid volgens unieke hoogwaardige productiemethodes.

Onze expertise
Zo is Ojibwa/De Roeck vooral gekend als expert in functionele natuurproducten omdat we jarenlange ervaring hebben op het gebied van essentiële vetzuren, probiotica en liquide orthomoleculaire voedingssupplementen.

Geen compromis voor gezondheid
Geen compromissen voor de gezondheid, daar houden we van! Wij bieden u graag de meest exclusieve producten van natuurlijk vitale nutriënten aan. Daarom gebruiken we alleen de allerbeste grondstoffen van over heel de wereld. Innovatieve topkwaliteit met de grootste zuiverheid voor doeltreffende voedingssupplementen met de hoogste bio beschikbaarheid voor het lichaam.

Vanzelfsprekend milieubewust
We besteden milieubewust veel aandacht aan onze ingrediënten, productieprocessen en verpakking, waarbij we inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschappen. Door deze uitzonderlijke aandacht besteed aan de productieprocessen en bewaar- omstandigheden garandeert Ojibwa/De Roeck dat alle aangeboden natuurlijke producten van een uitmuntende kwaliteit zijn.
 
 
 
 
 
 
 


Wenst u onze producten aan te bieden aan uw klanten?
Neem dan gerust even contact met ons op.
Wij helpen je graag verder!
Contact Info

Bootdijkstraat 68, 9220 Moerzeke

Tel. : +32 52 48 43 00
Fax : +32 52 47 22 32

Email: info@ojibwa.be
Web: www.ojibwa.be

 
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief

E-mail :